תחום תעשיית המזון
בחברת 'המטהר - הנדסה וטיהור מים' הצטבר נסיון רב-שנים באספקת אמצעי ייצור וטיפול במים המיועדים לתעשיות המזון, לקייטרינגים, מאפיות, יצרני חטיפים, מחלבות ומוצרי חלב, תעשיית נקניק ומוצרי בשר וכד'
תחום תעשיית המזון מאופיין בהקפדה על איכות גבוהה של מי הגלם לייצור ובדרישות תפעוליות גבוהות של המכונות והאמצעים לייצור המשתמשים במים לפעולתם.
חברת 'המטהר - הנדסה וטיהור מים' מייצרת מערכות מים לתעשיית המזון ובין השאר:
1. מערכות אוסמוזה הפוכה להתפלת מים באיכות גבוהה
2. מערכות חיטוי מים בקרינה על-סגולה (UV) לחיטוי מי שתייה ומי תהליך לפני שהם נכנסים כמרכיב במזון
3. מערכות לסילוק אבנית מהמים לשמירה על מכונות הייצור.
4. מערכות להפקת מים איכותיים לצרכי ייצור מיוחדים של מזון כדוגמת ייצור בצק, ייצור סלטים, שיחזור מיצים וכד'
5. מערכות להפקת מים מחוטאים למחלבות ולתעשיית מוצרי חלב