שיפור מי שתייה לצורך ייצור ומכירת מזון
מים מהווים מרכיב חשוב ועיקרי בייצור מזון. טעם המים ואיכותם משפיעים על איכותם הגסטרונומית והשיווקית של מוצרי המזון. שימוש במים בעלי טעם לוואי או כלור, או שימוש במים לא מסוננים, משפיעים לרעה על טעם המוצר הסופי. כמו כן, שימוש במים בעלי איכויות מיוחדות כגון מעוטי מלחים או מעוטי מתכות מסויימות, משפר דרמטית את איכותם של התוצרים הסופיים כגון מרקים, סלטים, מטבלים ורוטבים.
מאז שנת 1979, שנת תחילת פעילותנו, מעורבת חברת "המטהר" עמוקות בענף המזון.
כיום, חברת המטהר נותנת שירותי הנדסת מים לחברות מזון מהגדולות במשק, חברות קייטרינג, מפעלי ייצור סלטים, מאפיות ומפעלים לייצור משקאות.
במשך השנים, צברנו ידע ופתרונות אשר נוסו והצליחו בשטח אצל לקוחות כמוכם.
אנו יכולים לסייע לכם במספר תחומים שבהם צברנו נסיון רב:
- סינון מים תעשייתי.
- הפקת מים באיכות גבוהה בשיטות ממברנליות כגון אולטרה-פילטרציה, ננו-פילטרציה, אוסמוזה הפוכה.
- טיהור המים מטעמי לוואי.
- סילוק מרכיבים כימיים הפוגעים במוצר הסופי: תבשיל, משקה או מאפה.
- אספקת מים בהרכב כימי מיוחד המתאים לתהליך הייצור כגון: מים לבישול פסטה, מים לבישול קטניות, מים למשקאות בטעם לימון,
מים להכנת בצק לעוגיות, מים להכנת קפה ועוד...
מעוניינים להזמין?
טלפון: 03-9341169
פקס: 03-9088161
למענה מהיר ומקצועי פנו (עדיף) בדואר האלקטרוני:
או בוואטסאפ בצירוף פרטיכם המלאים 052-5956943